Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe jako kanapki (szczególnie na tostach), ale może służyć jako dip.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19217
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1654
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232088
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19217
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1654
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232088
Składniki
Cebulę pokroić na krążki, czosnek na plasterki. Usmażyć na maśle, po czym dodać trochę oliwy i wątróbki. Cały czas mieszać, żeby cebula i czosnek się nie przypaliły.
Gdy wątróbki będą już gotowe, trochę przestudzić, a potem zmiksować całość razem z natką, solą i pieprzem Ba końcu dodać koniak, wymieszać i zostawić w miseczce do wystygnięcia i zestalenia konsystencji. Pycha!!!