Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne, bez konserwantów i nie wiadomo czego tam jeszcze...E-coś
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 747
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 747
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
Składniki
Mięsa i słoninę ugotować z wszystkimi jarzynami i przyprawami (jak na rosół). Wątrobę ugotować oddzielnie b.krótko. Mięsa z jarzynami i przyprawami jak będą miękkie to odcedzić i rosół zostawić.
Przysmażyć dosyć dużo cebuli na oleju. Wszystko zemleć 2 razy z namoczoną bułką.
Wyrobić wszystko z 4 jajkami dodając do tego rosołu. (Nie może być za rzadkie)
Blaszki (keksówki) wyścielić brązowym papierem do pieczenia. Piec około 2 godzin co jakiś czas polewając rosołem.