Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Z pieczarek obciąć kapelusze. Nóżki przepuścić przez maszynkę i przesmażyć na 4 łyzkach masła. Nastepnie dodać cebulę. Smażyć, aż cały sok wyparuje, a masa bedzie prawie sucha. Na osobną patelnię włożyć masło, czosnek i kapelusze masą pieczrkową, ułożyć na patelni, przykryć i podgrzewać. Przed podaniem posypać koperkiem