Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 13
Gęste curry z fasoli i papryki, w pomidorowym sosie z dodatkiem przypraw i cz...
Odsłon: 40
Pomysł na kolację lub Słoik do pracy albo na michę pyszności;) Kiedy smażę, p...
Odsłon: 17
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 173
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 13
Gęste curry z fasoli i papryki, w pomidorowym sosie z dodatkiem przypraw i cz...
Odsłon: 40
Pomysł na kolację lub Słoik do pracy albo na michę pyszności;) Kiedy smażę, p...
Odsłon: 17
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 173
Składniki
Z pieczarek obciąć kapelusze. Nóżki przepuścić przez maszynkę i przesmażyć na 4 łyzkach masła. Nastepnie dodać cebulę. Smażyć, aż cały sok wyparuje, a masa bedzie prawie sucha. Na osobną patelnię włożyć masło, czosnek i kapelusze masą pieczrkową, ułożyć na patelni, przykryć i podgrzewać. Przed podaniem posypać koperkiem