Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13592
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7676
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13592
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7676
Składniki
Pieczarki umyć, obrać ze skóry i łyżeczką wyskrobać uważając żeby nie przebić.
ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, kiełbasę pokroić w małą kostkę.
Do pieczarek nałożyć farszu. Panierować 2 razy ( dokładnie żeby ser nie wypłynął podczas smażenie). Smażyć na głębokim tłuszczu. Można podawać również podgrzane w piekarniku.