Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki z Grilla faszerowane serem i pomidorem.
Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.
FARSZ:
Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.
Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min.
I Gotowe, Smacznego
Dobre na przekąskę, dobre np. do ryby czy mięsa z grilla, dobre jako "przegry...
Odsłon: 4397
Szybka i smaczna przekąska w oczekiwaniu na główne danie z grilla. Na pewno z...
Odsłon: 3041
Pyszne smażone, panierowane w cieście plastry rolady zrobionej z mielonego mi...
Odsłon: 126
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 10
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 19
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2841
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 62
Pyszne smażone, panierowane w cieście plastry rolady zrobionej z mielonego mi...
Odsłon: 126
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 10
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 19
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2841
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 62
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.
FARSZ: Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.
Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min. I Gotowe, Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Przekąski
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Nadziewane kwiaty cukinii
Cukiniowych wariacji na placki, pasztety i inne rarytasy jest mnóstwo. Jednak...
Odsłon: 3710
Carpaccio z buraka
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 241