Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki z Grilla faszerowane serem i pomidorem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11493
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1234
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12046
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11493
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1234
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12046
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2291
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.
FARSZ: Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.
Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min. I Gotowe, Smacznego