Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki z Grilla

Pieczarki z Grilla

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano:

Odsłon: 576

Pieczarki z Grilla faszerowane serem i pomidorem.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczarki z Grilla

Przygotowanie

  1. Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.

  2. FARSZ:
    Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.

  3. Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min.

    I Gotowe, Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń