Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki z Grilla faszerowane serem i pomidorem.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4289
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2571
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3341
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11242
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4289
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2571
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3341
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11242
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.
FARSZ: Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.
Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min. I Gotowe, Smacznego