Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki z Grilla faszerowane serem i pomidorem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.
FARSZ: Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.
Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min. I Gotowe, Smacznego