Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, tania i przede wszystkim PYSZNA !!!
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 477
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 477
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Sałatę opłukać, osuszyć i pokroić w paski. Paprykę oczyścić , umyć i pokroić w kosteczkę. Fasolę oraz kukurydzę opłukac pod zimną wodą i osączyc na sitku.
Następnie przygotować pikantny sos. Cebulę obrać i pokroić na piórka. Plasterki wędzonego boczku wysmażyć na chrupko na suchej patelni. Potem zeszklic cebulkę. Wlać ketchup, zamieszać, krotko zagotować, odstawic do ostygnięcia. Potem dodać kilka kropli tabasco.
Sałatę wymieszać w misce z papryką, fasolą i kukurydzą. Polać juz ostudzonym sosem. Miskę przykryc na 15 min. ( aby składniki przeszły smakiem sosu). Wszystko wymieszać. Na wierzch ułożyć usmażone plasterki boczku.