Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polędwiczki. Przy tym przepisie można docenić smak tego mięsa.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 86
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 86
Składniki
Polędwiczki przyprawić pieprzem i koperkiem. Piec na maśle około 5-8 minut.
Masło wraz z polędwiczkami przelać do garnka, zalać 4-5 szklankami wody i przyprawić, dodając bulionetkę. Gotować około pół godziny. Zagęścić mąką. Podawać najlepiej z makaronem.