Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti z bakłażanem, pomidorem i czosnkiem - sposób przygotowania Bakłażany kroimy w grube plastry i odstawiamy. Smażymy na oleju, odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym i kroimy w kostkę. W tym samym czasie w rondelku szklimy cebulę pokrojoną w kostkę, dodajemy sparzone, obrane ze skórki pomidory, drobno pokrojony czosnek i ewentualnie oregano i dusimy na małym ogniu około 30 minut. Dodajemy bakłażany. Ugotowane al dente spaghetti mieszamy z sosem i posypujemy serem.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 287
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8785
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 525
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 287
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8785
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 525
Składniki
Spaghetti z bakłażanem, pomidorem i czosnkiem - sposób przygotowania Bakłażany kroimy w grube plastry i odstawiamy. Smażymy na oleju, odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym i kroimy w kostkę. W tym samym czasie w rondelku szklimy cebulę pokrojoną w kostkę, dodajemy sparzone, obrane ze skórki pomidory, drobno pokrojony czosnek i ewentualnie oregano i dusimy na małym ogniu około 30 minut. Dodajemy bakłażany. Ugotowane al dente spaghetti mieszamy z sosem i posypujemy serem.