Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyśmienite do barszczyku i jako przekąska :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14245
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1653
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16258
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6552
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14245
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1653
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16258
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6552
Składniki
Kapuste gotujemy w wodzie z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego ok. 30-40 minut.
Cebule, pieczarki i boczek kroimy i zesmarzamy dodajac przyprawy. Nastepnie dodajemy ugotowana kapuste i dusimy wszystko razem ok.15 min.
Z ciasta francuskiego wykrawamy kwadraciki i na kazdy z nich nakładmy łyżkę farszu i sklejamy. Następnie wszystkie paszteciki pieczemy w piekarniku w 180 stopniach 15 min. Mozna posmarowac kazdy pasztecik jajkiem zeby byl bardziej rumiany.