Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyśmienite do barszczyku i jako przekąska :)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1320
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25036
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 137
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1320
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25036
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 137
Składniki
Kapuste gotujemy w wodzie z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego ok. 30-40 minut.
Cebule, pieczarki i boczek kroimy i zesmarzamy dodajac przyprawy. Nastepnie dodajemy ugotowana kapuste i dusimy wszystko razem ok.15 min.
Z ciasta francuskiego wykrawamy kwadraciki i na kazdy z nich nakładmy łyżkę farszu i sklejamy. Następnie wszystkie paszteciki pieczemy w piekarniku w 180 stopniach 15 min. Mozna posmarowac kazdy pasztecik jajkiem zeby byl bardziej rumiany.