Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyśmienite do barszczyku i jako przekąska :)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6343
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6343
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Składniki
Kapuste gotujemy w wodzie z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego ok. 30-40 minut.
Cebule, pieczarki i boczek kroimy i zesmarzamy dodajac przyprawy. Nastepnie dodajemy ugotowana kapuste i dusimy wszystko razem ok.15 min.
Z ciasta francuskiego wykrawamy kwadraciki i na kazdy z nich nakładmy łyżkę farszu i sklejamy. Następnie wszystkie paszteciki pieczemy w piekarniku w 180 stopniach 15 min. Mozna posmarowac kazdy pasztecik jajkiem zeby byl bardziej rumiany.