Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyśmienite do barszczyku i jako przekąska :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7526
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7526
Składniki
Kapuste gotujemy w wodzie z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego ok. 30-40 minut.
Cebule, pieczarki i boczek kroimy i zesmarzamy dodajac przyprawy. Nastepnie dodajemy ugotowana kapuste i dusimy wszystko razem ok.15 min.
Z ciasta francuskiego wykrawamy kwadraciki i na kazdy z nich nakładmy łyżkę farszu i sklejamy. Następnie wszystkie paszteciki pieczemy w piekarniku w 180 stopniach 15 min. Mozna posmarowac kazdy pasztecik jajkiem zeby byl bardziej rumiany.