Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 18
Dodano: 16.01.2011
Odsłon: 15233
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Kapuste gotujemy w wodzie z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego ok. 30-40 minut.
Cebule, pieczarki i boczek kroimy i zesmarzamy dodajac przyprawy. Nastepnie dodajemy ugotowana kapuste i dusimy wszystko razem ok.15 min.
Z ciasta francuskiego wykrawamy kwadraciki i na kazdy z nich nakładmy łyżkę farszu i sklejamy. Następnie wszystkie paszteciki pieczemy w piekarniku w 180 stopniach 15 min. Mozna posmarowac kazdy pasztecik jajkiem zeby byl bardziej rumiany.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

irma 16 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Robie takie pyszności.Polecam5.1 Kto głosował? | Odpowiedz

anetta73 16 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
takie najlepsze,pozdrawiam1 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 16 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Lubię takie smaki :)1 Kto głosował? | Odpowiedz