Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie rajskie mleczko rozpływa się w ustach i zadowoli każdego !!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1705
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2243
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 49
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1345
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1705
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2243
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 49
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1345
Składniki
Biszkopty ułożyć jako spód tortu, zostawić z 5-6 na górę. Śnieżkę zrobić wg przepisu na opakowaniu. Galaretkę Pomarańczową rozpuścić w 3/4 szklanki wody. Gdy będzie już na pół gotowa (Bardzo gęsta z grudkami) dodać do śnieżki i miksować około minuty, aż do uzyskania masy. Masę rozsmarować na biszkoptach i zostawić na 10 minut w chłodnym miejscu. Jabłka pokrojone w drobne kawałki, albo mus ze słoika dajemy na to.
Robimy Śnieżkę tak jak wcześniej oraz postępujemy z galaretką również tak samo. Gotową masę wyłożyć na mus. Na to ułożyć biszkopty, które zostały. Dajemy na około 20 minut w chłodne miejsce, a w tym czasie Galaretkę Agrestową rozpuszczamy w 2 szklankach wody. Gdy ostygnie wylewamy na górę naszego tortu. PODAWAĆ NA ZIMNO. SMACZNEGO <!!!>