Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie rajskie mleczko rozpływa się w ustach i zadowoli każdego !!
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1888
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 23
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 58
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 99
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1888
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 23
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 58
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 99
Składniki
Biszkopty ułożyć jako spód tortu, zostawić z 5-6 na górę. Śnieżkę zrobić wg przepisu na opakowaniu. Galaretkę Pomarańczową rozpuścić w 3/4 szklanki wody. Gdy będzie już na pół gotowa (Bardzo gęsta z grudkami) dodać do śnieżki i miksować około minuty, aż do uzyskania masy. Masę rozsmarować na biszkoptach i zostawić na 10 minut w chłodnym miejscu. Jabłka pokrojone w drobne kawałki, albo mus ze słoika dajemy na to.
Robimy Śnieżkę tak jak wcześniej oraz postępujemy z galaretką również tak samo. Gotową masę wyłożyć na mus. Na to ułożyć biszkopty, które zostały. Dajemy na około 20 minut w chłodne miejsce, a w tym czasie Galaretkę Agrestową rozpuszczamy w 2 szklankach wody. Gdy ostygnie wylewamy na górę naszego tortu. PODAWAĆ NA ZIMNO. SMACZNEGO <!!!>