Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ziemniaczki proponowane teraz sa wspanialym dodatkiem do mies oraz ryb,ja osobiscie wole je do ryb..smacznego polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
obrane i umyte ziemniaki trzeba z nich wydrazyc lyzeczka srodek i nadziewac je farszem zrobionym z posiekanych pieczarek i cebuli.tak zrobione ziemniaczki ukladamy na parelni z odrobina oleju i na kazdy ziemniak kladziemy po troszku masla.dodam ze ten farsz wczesniej przyprawiamy wedle uznania.pieczemy je na malym ogniu jak sie przypieka podlewamy woda i na malym ogniu dalej je pieczemy.polecam do tego pstraga pieczonego w folii.pychotka i polecam kazdemu.smacznego....