Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bajke o sympatycznym szczurku pod tym samym tytulem, a takze do wyprobowania tego jakze pysznego francuskiego ( touiller z franc. - mieszanie) jedno garowego dania. Podaje przepisowe minimum, ale tak naprawde mozna nawrzucac tam co dusza zapragnie (np. moj maz uwielbia akcent polski w tym daniu, tj. kielbase).Mozna podawac jako danie glowne z chrupiaca bagietka z maselkiem lub jako dodatek do mies lub ryb.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Składniki
Z pomidorow pozbyc sie skorki i pokroic je na dosc spore kawalki. Na rozgrzana oliwe wrzucic pokrojona w krazki cebule i papryke pokrojona w paski. Smazyc 5 minut. Dorzucic baklazany pokrojone w kostke i pomidory( + co dusza zapragnie :)). Po 2 - 3 minutach dodajemy cukinie w plasterkach, czosnek i reszte przypraw. Dusimy az do miekkosci ale zeby nie zrobila sie packa.Na koniec dodajemy zolty ser. Pysznosci