Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bajke o sympatycznym szczurku pod tym samym tytulem, a takze do wyprobowania tego jakze pysznego francuskiego ( touiller z franc. - mieszanie) jedno garowego dania. Podaje przepisowe minimum, ale tak naprawde mozna nawrzucac tam co dusza zapragnie (np. moj maz uwielbia akcent polski w tym daniu, tj. kielbase).Mozna podawac jako danie glowne z chrupiaca bagietka z maselkiem lub jako dodatek do mies lub ryb.
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 23
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1096
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 150
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 430
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 23
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1096
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 150
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 430
Składniki
Z pomidorow pozbyc sie skorki i pokroic je na dosc spore kawalki. Na rozgrzana oliwe wrzucic pokrojona w krazki cebule i papryke pokrojona w paski. Smazyc 5 minut. Dorzucic baklazany pokrojone w kostke i pomidory( + co dusza zapragnie :)). Po 2 - 3 minutach dodajemy cukinie w plasterkach, czosnek i reszte przypraw. Dusimy az do miekkosci ale zeby nie zrobila sie packa.Na koniec dodajemy zolty ser. Pysznosci