Przekąski Przepis na:
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Żółty ser włożyć do woreczka i zamoczyć we wrzątku aby zmięknął.Serek topiony wymieszać z posiekanymi jajkami masłem i resztą składników.Miękki żółty ser rozwałkować,nałożyć masę i zwinąć jak roladę.Całość owinąć pergaminem i włożyć do lodówki.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

barbarela67 22 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Ja robiłam ,taką poobną roladę i dodawałam oprócz zeszklonej cebuli,pokrojone drobno pieczarki marynowane i drobno pokrojoną szynkę lub konserwę{gulasz angielski}.Na imprezach zawsze najpierw to znikalo z półmiska:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

limonka 18 marca 2010Zgłoś do usunięcia
MAM PYTANIE: JAKĄ CEBULĘ DODAC ŚWIEŻĄ CZY ZESZKLONĄ NA TŁUSZCZU0 Kto głosował? | Odpowiedz