Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wytrawną przystawkę.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5960
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 750
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 822
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5960
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 750
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 822
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 220st.C Serek rozsmarować na cieście, zostawiając ok.2cm na końcu. Wzdłuż ciasta ułożyć kawałki ryby, na nią gałązki koperku. Całość zwinąć w roladę,łączenie dać pod spód. Ostrym nożem pokroić plastry grubości 2cm., które układamy płasko na blaszce z papierem do pieczenia. Jajko wybić do miseczki, rozkłócić widelcem i pędzelkiem smarować roladki. Piec ok.15-20 min. :)