Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wytrawną przystawkę.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413837
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2179
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413837
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2179
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 220st.C Serek rozsmarować na cieście, zostawiając ok.2cm na końcu. Wzdłuż ciasta ułożyć kawałki ryby, na nią gałązki koperku. Całość zwinąć w roladę,łączenie dać pod spód. Ostrym nożem pokroić plastry grubości 2cm., które układamy płasko na blaszce z papierem do pieczenia. Jajko wybić do miseczki, rozkłócić widelcem i pędzelkiem smarować roladki. Piec ok.15-20 min. :)