Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wytrawną przystawkę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 220st.C Serek rozsmarować na cieście, zostawiając ok.2cm na końcu. Wzdłuż ciasta ułożyć kawałki ryby, na nią gałązki koperku. Całość zwinąć w roladę,łączenie dać pod spód. Ostrym nożem pokroić plastry grubości 2cm., które układamy płasko na blaszce z papierem do pieczenia. Jajko wybić do miseczki, rozkłócić widelcem i pędzelkiem smarować roladki. Piec ok.15-20 min. :)