Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka jest dobra na wszystko:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Rybę rozmrozic, pokroic w kwadraty i osuszyc. Z jajek i mąki zrobic ciasto. Obtaczac rybę i smażyc na oleju. Cebulę pokroic drobno i zeszklic na oleju do cebuli dodac 10 łyżek soku z brzoskwiń i opakowanie ketchupu, dusic wszystko razem ok. 3 minut. Brzoskwinie i paprykę pokroic w kostkę i wymieszac z cebulą.
W naczyniu układac warstwami. Sos, ryba, sos, ryba...