Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryz i czerwona kapusta -polane sosem czosnokowym
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1076
Ryż po egipsku- bardzo aromatyczny.
Odsłon: 342
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 401
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 401
Składniki
gotujemy piers z kurczaka(od razu mozna zrobic sobie rosol do podlania ryzu) Miesko dzielimy na czesci i mieszamy z uprzednio ugotowanym ryzem Podgrzewamy ryz i aby nie przywarl i zeby scalil sie z mieskiem podlewamy rosolem Dodajemy majaranku do smaku i okolo 2 zabki czosnku(utarte) Przygotowujemy sos cozsnkowy: jogurt+3zabki czosnku+majonez+koperek+sol i pieprz Podajemy na talerzu : ryz na ta czerwona kapuste polewamy sosem Smacznego:)
Przepisy Przekąski
Przekąski
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Burek
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 72
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Pyszna, efektowna tarta ze szparagami na cieście francuskim to przekąska, któ...
Odsłon: 39