Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryz i czerwona kapusta -polane sosem czosnokowym
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1666
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1666
Składniki
gotujemy piers z kurczaka(od razu mozna zrobic sobie rosol do podlania ryzu) Miesko dzielimy na czesci i mieszamy z uprzednio ugotowanym ryzem Podgrzewamy ryz i aby nie przywarl i zeby scalil sie z mieskiem podlewamy rosolem Dodajemy majaranku do smaku i okolo 2 zabki czosnku(utarte) Przygotowujemy sos cozsnkowy: jogurt+3zabki czosnku+majonez+koperek+sol i pieprz Podajemy na talerzu : ryz na ta czerwona kapuste polewamy sosem Smacznego:)