Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryz i czerwona kapusta -polane sosem czosnokowym
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 323
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1680
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 323
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1680
Składniki
gotujemy piers z kurczaka(od razu mozna zrobic sobie rosol do podlania ryzu) Miesko dzielimy na czesci i mieszamy z uprzednio ugotowanym ryzem Podgrzewamy ryz i aby nie przywarl i zeby scalil sie z mieskiem podlewamy rosolem Dodajemy majaranku do smaku i okolo 2 zabki czosnku(utarte) Przygotowujemy sos cozsnkowy: jogurt+3zabki czosnku+majonez+koperek+sol i pieprz Podajemy na talerzu : ryz na ta czerwona kapuste polewamy sosem Smacznego:)