Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16204
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16204
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5160
Składniki
wszystko myjemy ,jabłka i ogórek obieramy, kroimy w dość grubą kostkę.
dodajemy twaróg solimy (ja zawsze solę twaróg nie warzywa) skrapiamy oliwą i dokładnie mieszamy. próbujemy (ja zwykle w tym miejscu dodaję jeszcze jeden pomidor-tak było i tym razem) dodajemy soli, cukru lub nic w/g smaku
smarujemy świeży ulubiony chlebek masłem i ...smacznego
ilość składników można zmieniać w/g własnych upodobań można też dodac banany ale ja zwykle nie dodaję