Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka jest bardzo delikatna w smaku i bardzo nisko kaloryczna. Nadaje sie jako dodatek do serow i mies oraz wedlin.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1233
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 450
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3400
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 984
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1233
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 450
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3400
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 984
Składniki
Cebule i por pokroic w drobna kosteczke. Posolic i odstawic, aby zmiekly.
Grzybki dokladnie wyplukac pod bierzaca woda i odsaczyc. Zle oplukane grzybki beda wygladaly nieestetycznie. Nastepnie drobno posiekac grzybki.
Fasolke szparagowa oplukac, odsaczyc i pokroic w male czastki.
Ogorki kiszone pokroic w drobna kostke, odsaczyc.
Jak cebula bedzie miekka, dodac pozostale skladniki, delikatnie wymieszac i doprawic sola, pieprzem i pietruszka.
Aby dodac salatce bardziej wyrazisty smak, mozna dodac troche startego sera parmesan.