Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka jest bardzo delikatna w smaku i bardzo nisko kaloryczna. Nadaje sie jako dodatek do serow i mies oraz wedlin.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 200
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2480
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 200
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2480
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
Cebule i por pokroic w drobna kosteczke. Posolic i odstawic, aby zmiekly.
Grzybki dokladnie wyplukac pod bierzaca woda i odsaczyc. Zle oplukane grzybki beda wygladaly nieestetycznie. Nastepnie drobno posiekac grzybki.
Fasolke szparagowa oplukac, odsaczyc i pokroic w male czastki.
Ogorki kiszone pokroic w drobna kostke, odsaczyc.
Jak cebula bedzie miekka, dodac pozostale skladniki, delikatnie wymieszac i doprawic sola, pieprzem i pietruszka.
Aby dodac salatce bardziej wyrazisty smak, mozna dodac troche startego sera parmesan.