Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka jest bardzo delikatna w smaku i bardzo nisko kaloryczna. Nadaje sie jako dodatek do serow i mies oraz wedlin.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4901
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419018
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4901
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419018
Składniki
Cebule i por pokroic w drobna kosteczke. Posolic i odstawic, aby zmiekly.
Grzybki dokladnie wyplukac pod bierzaca woda i odsaczyc. Zle oplukane grzybki beda wygladaly nieestetycznie. Nastepnie drobno posiekac grzybki.
Fasolke szparagowa oplukac, odsaczyc i pokroic w male czastki.
Ogorki kiszone pokroic w drobna kostke, odsaczyc.
Jak cebula bedzie miekka, dodac pozostale skladniki, delikatnie wymieszac i doprawic sola, pieprzem i pietruszka.
Aby dodac salatce bardziej wyrazisty smak, mozna dodac troche startego sera parmesan.