Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka jest bardzo delikatna w smaku i bardzo nisko kaloryczna. Nadaje sie jako dodatek do serow i mies oraz wedlin.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1079
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5635
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8749
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18088
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1079
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5635
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8749
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18088
Składniki
Cebule i por pokroic w drobna kosteczke. Posolic i odstawic, aby zmiekly.
Grzybki dokladnie wyplukac pod bierzaca woda i odsaczyc. Zle oplukane grzybki beda wygladaly nieestetycznie. Nastepnie drobno posiekac grzybki.
Fasolke szparagowa oplukac, odsaczyc i pokroic w male czastki.
Ogorki kiszone pokroic w drobna kostke, odsaczyc.
Jak cebula bedzie miekka, dodac pozostale skladniki, delikatnie wymieszac i doprawic sola, pieprzem i pietruszka.
Aby dodac salatce bardziej wyrazisty smak, mozna dodac troche startego sera parmesan.