Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla osób nie lubiących grzybów, od 15 lat ja i moje dzieci nie jedzą grzybów po zmodyfikowaniu przepisu - pycha spróbuj !
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsia...
Odsłon: 177
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 388
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 183
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsia...
Odsłon: 177
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 388
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 183
Składniki
małe grzybki pokroić w cienkie plasterki, odgotować przez 5 minut, wylać na durszlak i dobrze przepłukać zimną wodą, to nie czernieją. Cebulę pokroic w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać paprykę (może być konserwowa). W tzw międzyczasie odsączone grzybki podsmażyć na oleju (odgotowane i podsmażone nie są "ślimakowate" ), dodać do grzybków podsmażoną cebulę z papryką, do tego koncentrat, (ja zawsze wrzucam więcej ) ketchup, sól, papryka, ocet i cukier podsmażam chwilę i albo do słoików, albo na talerz , na kolację, jest pyszna ze słoika na pizze domową, spróbujcie PYCHA!