Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla osób nie lubiących grzybów, od 15 lat ja i moje dzieci nie jedzą grzybów po zmodyfikowaniu przepisu - pycha spróbuj !
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 62
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 62
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
małe grzybki pokroić w cienkie plasterki, odgotować przez 5 minut, wylać na durszlak i dobrze przepłukać zimną wodą, to nie czernieją. Cebulę pokroic w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać paprykę (może być konserwowa). W tzw międzyczasie odsączone grzybki podsmażyć na oleju (odgotowane i podsmażone nie są "ślimakowate" ), dodać do grzybków podsmażoną cebulę z papryką, do tego koncentrat, (ja zawsze wrzucam więcej ) ketchup, sól, papryka, ocet i cukier podsmażam chwilę i albo do słoików, albo na talerz , na kolację, jest pyszna ze słoika na pizze domową, spróbujcie PYCHA!