Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas Bożego Narodzenia - to bardzo smaczny czas! Ps. Hedonista - oczywiście tylko w jedzeniu... WESOŁYCH ŚWIĄT!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Ugotować obrane ziemniaki, wystudzić.
Śledzie pokroić na drobne kawałki, podobnie jak wystudzone ziemniaki, ogórek konserwowy, jabłko i cebule (w piórka)
Wymieszać składniki w dużej misce, dodać majonez i kontrolować smak - ja dodaję sporą szczyptę soli i pieprzu, po pół łyżeczki gałki i imbiru. Dokładnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce.
Najlepsze na drugi dzień... o ile coś zostanie ;)