Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas Bożego Narodzenia - to bardzo smaczny czas! Ps. Hedonista - oczywiście tylko w jedzeniu... WESOŁYCH ŚWIĄT!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4206
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4206
Składniki
Ugotować obrane ziemniaki, wystudzić.
Śledzie pokroić na drobne kawałki, podobnie jak wystudzone ziemniaki, ogórek konserwowy, jabłko i cebule (w piórka)
Wymieszać składniki w dużej misce, dodać majonez i kontrolować smak - ja dodaję sporą szczyptę soli i pieprzu, po pół łyżeczki gałki i imbiru. Dokładnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce.
Najlepsze na drugi dzień... o ile coś zostanie ;)