Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale pyszna sałatka śledziowa, podana w skorupkach wafini.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Składniki
Śledzie i ogórek pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
Śledzie, ogórek i cebulę włożyć do pojemnika, dodać liść laurowy, ziele angielskie, ocet, olej, doprawić pieprzem, ewentualnie solą i wymieszać
Pojemnik przykryć i wstawić do lodówki na 24 godziny, żeby się wszystko przegryzło.
.Sałatkę wyjąć z lodówki, nałożyć do wafelków, posypać pestkami granata i od razu podawać. Smacznego!