Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra sałatka na imprezę i na kolację
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4806
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13055
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7343
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4806
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13055
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7343
Składniki
Udzielić białka od żółtek, białka zetrzeć na tarce, ułożyć w misce jako pierwsza warstwę. Na tartych białkach ułożyć tuńczyka podrobionego i odciśniętego z zalewy. Na tuńczyku ułożyć cebulkę pokrojona w drobna kostkę. Ułożyć na tej warstwie majonez, na nim tarty ser żółty, a wierzch posypać żółtkami startymi na tarce. Z wierzchu posolić i posypać pieprzem.