Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1624
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 492
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1624
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 492
Składniki
Krewetki odsaczyc z zalewy, przeplukac, skropic sokiem z cytryny. Kapuste poszatkowac, cabule pokroic w piorka.
Wrzucic slonecznik na sucha, rozgrzana patelnie, posypac duza iloscia soli. Smazyc do momentu zbrazowienia ziarenek.
Koperek drobno posiekac, wymieszac z majonezem, smietana i musztarda, dodac odrobine pieprzu. Polaczyc wszystkie skladniki. Odstawic na pol godziny.