Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Krewetki odsaczyc z zalewy, przeplukac, skropic sokiem z cytryny. Kapuste poszatkowac, cabule pokroic w piorka.
Wrzucic slonecznik na sucha, rozgrzana patelnie, posypac duza iloscia soli. Smazyc do momentu zbrazowienia ziarenek.
Koperek drobno posiekac, wymieszac z majonezem, smietana i musztarda, dodac odrobine pieprzu. Polaczyc wszystkie skladniki. Odstawic na pol godziny.