Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje naprawdę rewelacyjnie, błyskawicznie się robi. Polecam do pałaszowania jako samodzielną potrawę, jak i dodatek do mięs.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 770
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22816
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15234
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4922
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45845
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 770
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22816
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15234
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4922
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45845
Składniki
Winogrona pokroić w ćwiartki, pozbawić pestek.
Ser żółty pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do winogron.
Do tego dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez, sól i pieprz do smaku (naprawdę niewiele, ponieważ powinno być czuć słodycz owoców).
Chłodzić przez co najmniej godzinkę. Musi się przegryźć... i viola!