Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje naprawdę rewelacyjnie, błyskawicznie się robi. Polecam do pałaszowania jako samodzielną potrawę, jak i dodatek do mięs.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 700
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 524
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 700
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 524
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Składniki
Winogrona pokroić w ćwiartki, pozbawić pestek.
Ser żółty pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do winogron.
Do tego dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez, sól i pieprz do smaku (naprawdę niewiele, ponieważ powinno być czuć słodycz owoców).
Chłodzić przez co najmniej godzinkę. Musi się przegryźć... i viola!