Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje naprawdę rewelacyjnie, błyskawicznie się robi. Polecam do pałaszowania jako samodzielną potrawę, jak i dodatek do mięs.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 29324
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9653
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2149
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4142
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 847
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 29324
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9653
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2149
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4142
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 847
Składniki
Winogrona pokroić w ćwiartki, pozbawić pestek.
Ser żółty pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do winogron.
Do tego dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez, sól i pieprz do smaku (naprawdę niewiele, ponieważ powinno być czuć słodycz owoców).
Chłodzić przez co najmniej godzinkę. Musi się przegryźć... i viola!