Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje naprawdę rewelacyjnie, błyskawicznie się robi. Polecam do pałaszowania jako samodzielną potrawę, jak i dodatek do mięs.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Winogrona pokroić w ćwiartki, pozbawić pestek.
Ser żółty pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do winogron.
Do tego dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez, sól i pieprz do smaku (naprawdę niewiele, ponieważ powinno być czuć słodycz owoców).
Chłodzić przez co najmniej godzinkę. Musi się przegryźć... i viola!