Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7214
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7214
Składniki
Ser urabiamy widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków tym z betterware po tym urobieniu parówki kroimy w kosteczkę nie gotujemy ich ani nie smażymy dodajemy do serka szczypiorek myjemy i kroimy oraz dajemy do reszty a pomidor sparzamy i obieramy ze skórki i tak samo kroimy ale w kosteczkę dodajemy i na koniec mieszamy wszystkie składniki z śmietaną papryką,pieprzem i czosnkiem Uwaga: Ci co lubią miej ostro mogą sobie cos innego dodać.