Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy śledziki się przez noc przegryzą w lodówce to każdy będzie wspominać twoje przyjęcie...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
filety śledziowe namaczamy w zimnej wodzie a w miedzy czasie obraną cebulkę kroimy w półkrążki,papryczkę w cienkie paski jak równię ogórka kroimy w zapałkę(cienkie paski)Do poszatkowanych warzyw dodajemy pieprz i curry z odrobina oleju po czym mieszamy.Filety osączamy i kroimy pod skosem na szerokość ok.1,5cm.W misce przekładamy śledzie na przemian z warzywami a na końcu zalewamy olejem.Dziękuję za uwagę i życzę smacznego.Czas realizacji jest podany bez nocnej "przegryzki":)