Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słońce na talerzu
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13247
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7435
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13247
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7435
Składniki
Ser żółty i jajka na twardo pociąć na małe kawałki lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę, majonez, przyprawy i wszystko dokładnie wymieszać. Przed podaniem udekorować kwiatami nasturcji (są jadalne).