Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś nowego, świeżego, zaskakującego w smaku i bardzo szybkie w przygotowaniu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1938
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1631
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1938
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1631
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Składniki
Pomidora i kiwi (obrane) pokroić w plastry o grubości ok 0,5 cm i ułożyć na przemian dookoła talerza. Ilość plasterków zależy o wielkości pomidora i kiwi. Zazwyczaj starcza mi po jednym z każdego. Najlepiej też aby pomidor nie był zbyt duży, żeby wyglądał estetycznie obok niewielkich rozmiarów kiwi. Wszystko skropić oliwą i na to rzucić mgiełkę pieprzu mielonego. Smacznego!