Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś nowego, świeżego, zaskakującego w smaku i bardzo szybkie w przygotowaniu.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36218
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36218
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Składniki
Pomidora i kiwi (obrane) pokroić w plastry o grubości ok 0,5 cm i ułożyć na przemian dookoła talerza. Ilość plasterków zależy o wielkości pomidora i kiwi. Zazwyczaj starcza mi po jednym z każdego. Najlepiej też aby pomidor nie był zbyt duży, żeby wyglądał estetycznie obok niewielkich rozmiarów kiwi. Wszystko skropić oliwą i na to rzucić mgiełkę pieprzu mielonego. Smacznego!