Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś nowego, świeżego, zaskakującego w smaku i bardzo szybkie w przygotowaniu.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 290
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1012
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 290
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1012
Składniki
Pomidora i kiwi (obrane) pokroić w plastry o grubości ok 0,5 cm i ułożyć na przemian dookoła talerza. Ilość plasterków zależy o wielkości pomidora i kiwi. Zazwyczaj starcza mi po jednym z każdego. Najlepiej też aby pomidor nie był zbyt duży, żeby wyglądał estetycznie obok niewielkich rozmiarów kiwi. Wszystko skropić oliwą i na to rzucić mgiełkę pieprzu mielonego. Smacznego!