Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś nowego, świeżego, zaskakującego w smaku i bardzo szybkie w przygotowaniu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Pomidora i kiwi (obrane) pokroić w plastry o grubości ok 0,5 cm i ułożyć na przemian dookoła talerza. Ilość plasterków zależy o wielkości pomidora i kiwi. Zazwyczaj starcza mi po jednym z każdego. Najlepiej też aby pomidor nie był zbyt duży, żeby wyglądał estetycznie obok niewielkich rozmiarów kiwi. Wszystko skropić oliwą i na to rzucić mgiełkę pieprzu mielonego. Smacznego!