Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 997
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 72
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1130
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 188
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 997
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 72
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1130
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 188
Składniki
Cebulę pokroić w cienkie plastry. Pomidora także pokroić w cienkie plastry. Kabanosy pokroić w grubsze plasterki, tak samo kiełbasę śląską.
Ser żółty zemleć na tarce o cienkich oczkach. Przygotować patyczki do szaszłyków. Na każdy patyczek nabijać po trochu każdego składnika. Nabijać na przemian. Plasterki wędliny zwijać w rulonik i także nabijać. Na koniec pozostawić ser żółty, szczypiorek i natkę pietruszki w proszku. Ułożyć szaszłyki na grillu.
Posypać serem żółtym. Smażyć do momentu upieczenia się kiełbas. Na koniec wyjąć posypać natką pietruszki w proszku i posiekanym szczypiorkiem.