Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 107
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 552
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 86
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 107
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 552
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 86
Składniki
Cebulę pokroić w cienkie plastry. Pomidora także pokroić w cienkie plastry. Kabanosy pokroić w grubsze plasterki, tak samo kiełbasę śląską.
Ser żółty zemleć na tarce o cienkich oczkach. Przygotować patyczki do szaszłyków. Na każdy patyczek nabijać po trochu każdego składnika. Nabijać na przemian. Plasterki wędliny zwijać w rulonik i także nabijać. Na koniec pozostawić ser żółty, szczypiorek i natkę pietruszki w proszku. Ułożyć szaszłyki na grillu.
Posypać serem żółtym. Smażyć do momentu upieczenia się kiełbas. Na koniec wyjąć posypać natką pietruszki w proszku i posiekanym szczypiorkiem.