Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska zadowoli każde wybredne podniebienie :)
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 975
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104836
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 975
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104836
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń na papierze do pieszenia, pokroj na nieduże prostokąty.
Szpinak wysyp na rozgrzana patelnie, po rozmrożeniu dodaj masła (dużą łyzkę). gdy się troszkę podpróży dodaj rozgnieciony czosnek i obrany z pleśni camembert. Gdy ser sie rozpuści dodaj jogurt i trochę startego żółtego sera.
Szpinak wykładaj łyłeczką na ciasto francuskie i dekoruj plasterkami pomidora. Na koniec posyp żółtym serem.
Tak przygotowane ciasto włóż na 15- 20 min do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni celcjusza. SMACZNEGO