Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały rodzaj przekąski na imprezy bez użycia talerzy.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1061
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5619
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18063
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1061
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5619
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18063
Składniki
Odciśnij tuńczyka z oleju, dodaj posiekaną cebulę, pietruszkę, oliwki, oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszaj z serkiem i nadziej wafelki. Do ozdoby użyj plasterków oliwek i pietruszki! Wilgotność farszu zdecyduje przez ile czasu wafelki utrzymają chrupkość, jeśli się postarasz to zachrupią jeszcze nawet po 1,5h od nafaszerowania!