Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10984
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6296
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13254
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5015
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10984
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6296
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13254
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5015
Składniki
Przekrawamy chlebek na dwie części Smarujemy jedna część masłem a drugą pesto ( u mnie samorobne ale można kupić słoik w sklepie)
Odsączamy mozzarellę i wcześniej umytego pomidora:) Kroimy w plastry i układamy na dolnym kawałku (jest on grubszy i będzie łatwiej go potem złożyć) Można lekko osolić pomidory ale to już zależy od smaku pesto:)
Górną część nakładamy na dolną i kroimy na cztery równe części
ładnie pakujemy w folię czy torebki i możemy wziąść ze sobą do pracy smaczności