Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1718
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 222
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 159
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1718
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 222
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 159
Składniki
Przekrawamy chlebek na dwie części Smarujemy jedna część masłem a drugą pesto ( u mnie samorobne ale można kupić słoik w sklepie)
Odsączamy mozzarellę i wcześniej umytego pomidora:) Kroimy w plastry i układamy na dolnym kawałku (jest on grubszy i będzie łatwiej go potem złożyć) Można lekko osolić pomidory ale to już zależy od smaku pesto:)
Górną część nakładamy na dolną i kroimy na cztery równe części
ładnie pakujemy w folię czy torebki i możemy wziąść ze sobą do pracy smaczności