Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
... czyli moje ulubione drugie śniadanie ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Jabłko pokroić, podlać gorącą wodą, żeby troszkę zmiękło (można zetrzeć, ale w pracy nie mam tarki, więc najczęściej robię to właśnie tak).
Gdy jabłko zmięknie, dosypać otrębów, zalać jogurtem i dodać cynamon do smaku.