Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
... czyli moje ulubione drugie śniadanie ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4122
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4122
Składniki
Jabłko pokroić, podlać gorącą wodą, żeby troszkę zmiękło (można zetrzeć, ale w pracy nie mam tarki, więc najczęściej robię to właśnie tak).
Gdy jabłko zmięknie, dosypać otrębów, zalać jogurtem i dodać cynamon do smaku.