Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-07-2009
Nie mogę powiedzieć że jestem wielbicielką wątróbki, ale w tym wydaniu się nią zajadam, polecam i SMACZNEGO życzę.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2784
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 765
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2784
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 765
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Cebulę siekamy, rumienimy aż będzie miękka, dodajemy musztardę i zioła i jeszcze chwilę smażymy, wkładamy wątróbkę, zalewamy śmietaną i dusimy do miękkości, podlewając wodą żeby się nie przypaliła, doprawiamy pieprzem. Solimy przed samym podaniem, inaczej wątróbka będzie twarda, podajemy z ziemniakami, pieczywem lub jak w moim przypadku- sałatką z pomidorów.