Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-07-2009
Nie mogę powiedzieć że jestem wielbicielką wątróbki, ale w tym wydaniu się nią zajadam, polecam i SMACZNEGO życzę.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
Składniki
Cebulę siekamy, rumienimy aż będzie miękka, dodajemy musztardę i zioła i jeszcze chwilę smażymy, wkładamy wątróbkę, zalewamy śmietaną i dusimy do miękkości, podlewając wodą żeby się nie przypaliła, doprawiamy pieprzem. Solimy przed samym podaniem, inaczej wątróbka będzie twarda, podajemy z ziemniakami, pieczywem lub jak w moim przypadku- sałatką z pomidorów.