Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-07-2009
Nie mogę powiedzieć że jestem wielbicielką wątróbki, ale w tym wydaniu się nią zajadam, polecam i SMACZNEGO życzę.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 400
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2254
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 400
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2254
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Składniki
Cebulę siekamy, rumienimy aż będzie miękka, dodajemy musztardę i zioła i jeszcze chwilę smażymy, wkładamy wątróbkę, zalewamy śmietaną i dusimy do miękkości, podlewając wodą żeby się nie przypaliła, doprawiamy pieprzem. Solimy przed samym podaniem, inaczej wątróbka będzie twarda, podajemy z ziemniakami, pieczywem lub jak w moim przypadku- sałatką z pomidorów.