Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczka z piekarnika z jajkiem sadzonym.
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 123
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3734
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 163
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 123
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3734
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 163
Składniki
Z bułeczki kajzerki odcinamy kapelusz,wydrążamy środek/miąższ/.Do środka wkładamy podsmażone,doprawione solą i pieprzem, pieczarki /ew.drobno pokrojoną szyneczkę/.Potem dodajemy pokrojoną cebulkę,przykrywamy wszystko usmażonym na maśle jajkiem sadzonym,posypanym solą i pieprzem.Na wierzch sypiemy utarty ser żółty/lub kładziemy plaster sera żółtego/.Możemy posypać całość natką pietruszk lub szczypiorkiemi.Wkładamy bułeczkę, z kapeluszem obok, do piekarnika, zapiekamy ok 5 min w200 st.Bułka musi być chrupiąca a ser roztopiony.Wyciągamy bułeczkę polewamy środek ketchupem i nakrywamy kapeluszem.Smacznego.