Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można jeść razem z zupą lub po prostu polać ketchupem i zajadać:))))
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1274
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1274
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
Składniki
do miski dać boczek ,zetrzeć ser żółty dodać cebule pokrojoną w drobną kosteczkę i przyprawić pieprzem wszystko wymieszać.
Poukładać chleb tostowy i na to nakładać całość wymieszaną w misce.w piekarniku wyłożyć folie aluminiową np.na kratkę następnie poukładać kanapeczki i piec w piekarniku do rozpuszczenia sera to jakieś 10-15min. w zależności jaki piekarnik.wyciągamy i jemy PYCHA PALCE LIZAĆ