Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został ci makaron świderki nie masz co zrobić a nie chcesz wyrzucić. To jest przepis dla ciebie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Składniki
Z podanych składników i 1 szklanki wody przegotować sos.Wysypać 1/2 sera. W naczyniu ułożyć makaron i pokrojoną wędlinę. Zalać sosem. Zapiekać 25 min w temp.190C. Wyjąć posypać resztą sera aż się rozpuści.