Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER SIĘ SPRAWDZA GDY NIE MA SIĘ POMYSŁU NA OBIAD :))
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34948
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17719
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34948
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17719
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem i posypujemy bułką tartą. Ziemniaki i jajka pokroimy w plastry. Drobno posiekaną cebulę należy podsmażyć na złoty kolor na patelni razem z kiełbasą. Układamy w naczyniu połowę ziemniaków i jajka, wszystko polewamy cebulą i kiełbasą z patelni, na to kładziemy resztę ziemniaków i jajek. Każdą warstwę posypujemy przyprawą do zapiekanek. Na koniec wszystko polewamy śmietaną i zapiekamy w piekarniku. Można posypać na wierzch serem i mieloną papryką.
SMACZNEGO:))