Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie pyszne, nietłuste i w miarę tanie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie jak na przepisie na opakowaniu.
Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki, udusić, pod koniec duszenia posolić.
Paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę.
Ser zetrzeć na tarce
Ryż i pieczarki połączyć z papryką, ogórkami i połową sera, dodać pieprz. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać resztą sera, wstawić do mikrofali lub piekarnika na kilka minut (do rozpuszczenia sera)