Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska. Nie skomplikowana w przygotowaniu.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1069
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2028
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 479
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1069
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2028
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 479
Składniki
Ze śledzi wyciąć grzbiety, płaty przekroić na pół, oprószyć solą i pieprzem.
Obtoczyć płaty śledziowe w mące pszennej.
Śledzie usmażyć na rumiano, na gorącym oleju.
Usmażone śledzie zalać letnią zalewą i ostudzić.
Zimne śledzie wstawić do lodówki na co najmniej 24 godziny. Smacznego!