Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska. Nie skomplikowana w przygotowaniu.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1142
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 112
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 437
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1142
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 112
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 437
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Składniki
Ze śledzi wyciąć grzbiety, płaty przekroić na pół, oprószyć solą i pieprzem.
Obtoczyć płaty śledziowe w mące pszennej.
Śledzie usmażyć na rumiano, na gorącym oleju.
Usmażone śledzie zalać letnią zalewą i ostudzić.
Zimne śledzie wstawić do lodówki na co najmniej 24 godziny. Smacznego!