Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska. Nie skomplikowana w przygotowaniu.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 98
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 315
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2678
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9600
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 98
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 315
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2678
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9600
Składniki
Ze śledzi wyciąć grzbiety, płaty przekroić na pół, oprószyć solą i pieprzem.
Obtoczyć płaty śledziowe w mące pszennej.
Śledzie usmażyć na rumiano, na gorącym oleju.
Usmażone śledzie zalać letnią zalewą i ostudzić.
Zimne śledzie wstawić do lodówki na co najmniej 24 godziny. Smacznego!