Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska. Nie skomplikowana w przygotowaniu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8762
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1126
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11422
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 465
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8762
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1126
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11422
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 465
Składniki
Ze śledzi wyciąć grzbiety, płaty przekroić na pół, oprószyć solą i pieprzem.
Obtoczyć płaty śledziowe w mące pszennej.
Śledzie usmażyć na rumiano, na gorącym oleju.
Usmażone śledzie zalać letnią zalewą i ostudzić.
Zimne śledzie wstawić do lodówki na co najmniej 24 godziny. Smacznego!