Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska grzybowa to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14637
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19700
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14637
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19700
Składniki
Drobno pokrojona cebulke szklimy w garnku, dodajemy zimna wode, drobno pokrojone warzywa, mieso i gotujemy wywar okolo20 minut, dodajemy grzyby, ja nie kroilem, lubie duze kawalki. Gotujemy nastepne 20-minut, zabielamy smietana, dodajemy . Gotujemy wode, mieszamy jajka z maka i sola, robimy ciasto na kluski, Ma byc gestsze od nalesnikowego, jak potrzeba dodajemy wode, lyzeczka wrzucamy kluski do wrzatku, goyujemy 2 minuty i gotowe.