Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska grzybowa to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 355
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 554
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 761
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 355
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 554
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 761
Składniki
Drobno pokrojona cebulke szklimy w garnku, dodajemy zimna wode, drobno pokrojone warzywa, mieso i gotujemy wywar okolo20 minut, dodajemy grzyby, ja nie kroilem, lubie duze kawalki. Gotujemy nastepne 20-minut, zabielamy smietana, dodajemy . Gotujemy wode, mieszamy jajka z maka i sola, robimy ciasto na kluski, Ma byc gestsze od nalesnikowego, jak potrzeba dodajemy wode, lyzeczka wrzucamy kluski do wrzatku, goyujemy 2 minuty i gotowe.