Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska grzybowa to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Składniki
Drobno pokrojona cebulke szklimy w garnku, dodajemy zimna wode, drobno pokrojone warzywa, mieso i gotujemy wywar okolo20 minut, dodajemy grzyby, ja nie kroilem, lubie duze kawalki. Gotujemy nastepne 20-minut, zabielamy smietana, dodajemy . Gotujemy wode, mieszamy jajka z maka i sola, robimy ciasto na kluski, Ma byc gestsze od nalesnikowego, jak potrzeba dodajemy wode, lyzeczka wrzucamy kluski do wrzatku, goyujemy 2 minuty i gotowe.