Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 7
Dodano: 02.04.2009
Odsłon: 5475
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Mięso kroimy w kostkę , cebulę również i razem smażymy na rozgrzanej oliwie aż mięso będzie miękkie.Wsypujemy przyprawę gyros, mieszamy i odstawiamy na 30 min.
Papryki kroimy w kostkę.Podsmażamy na oliwie.Miękkie mięso i paprykę przekładamy do garnka.Dodajemy sos chili , cygański i śmietanę.Mieszamy i gotujemy 5 min.Zupę cebulowa gotujemy wg.przepisu na opakowaniu.Wlewamy do garnka z zupą mięsną , mieszamy i gotujemy 10 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

kobra6 18 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Zupa jest bardzo dobra,tylko ja gotuję ją trochę inaczej.Pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz