Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oryginalna,dobra.Polecam osobom lubiącym pikantne potrawy
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 454
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2130
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 53
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 32
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 904
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 454
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2130
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 53
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 32
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 904
Składniki
Mięso kroimy w kostkę , cebulę również i razem smażymy na rozgrzanej oliwie aż mięso będzie miękkie.Wsypujemy przyprawę gyros, mieszamy i odstawiamy na 30 min.
Papryki kroimy w kostkę.Podsmażamy na oliwie.Miękkie mięso i paprykę przekładamy do garnka.Dodajemy sos chili , cygański i śmietanę.Mieszamy i gotujemy 5 min.Zupę cebulowa gotujemy wg.przepisu na opakowaniu.Wlewamy do garnka z zupą mięsną , mieszamy i gotujemy 10 min.