Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos doskonale zastępuje ketchup.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 44
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 274
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 291
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 349
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 44
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 274
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 291
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 349
Składniki
Do rondla włożyć wydrylowane śliwki,zalaćje wodą ,w której moczyły się suszone śliwki,gotować ok.20 minut.Dodać susone śliwki,jabłko,rodzynki , przyprzwy i ocet.Gotowaćok.20 minut często mieszając.Dodać cukier i gotować aż owoce się rozgotują.W razie potrzeby doprawić. Sos rozlać do małych słoiczków i pasteryzować 15 minut.