Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos doskonale zastępuje ketchup.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 648
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1368
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 648
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1368
Składniki
Do rondla włożyć wydrylowane śliwki,zalaćje wodą ,w której moczyły się suszone śliwki,gotować ok.20 minut.Dodać susone śliwki,jabłko,rodzynki , przyprzwy i ocet.Gotowaćok.20 minut często mieszając.Dodać cukier i gotować aż owoce się rozgotują.W razie potrzeby doprawić. Sos rozlać do małych słoiczków i pasteryzować 15 minut.