Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos doskonale zastępuje ketchup.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1607
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1200966
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10088
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1607
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1200966
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10088
Składniki
Do rondla włożyć wydrylowane śliwki,zalaćje wodą ,w której moczyły się suszone śliwki,gotować ok.20 minut.Dodać susone śliwki,jabłko,rodzynki , przyprzwy i ocet.Gotowaćok.20 minut często mieszając.Dodać cukier i gotować aż owoce się rozgotują.W razie potrzeby doprawić. Sos rozlać do małych słoiczków i pasteryzować 15 minut.