Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu cukinia kiszona idealna jako przystawka do obiadu lub kanapek sprawdza się również jako dodatek do różnego rodzaju sałatek.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 121
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22320
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 152
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 121
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22320
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 152
Składniki
Zalewa Wodę zagotuj dodaj sól kamienną mieszaj aż sól się rozpuści.
Słoiki umyj, osusz. Do każdego słoika wkładaj koper, gałązkę selera, pietruszki, ząbek czosnku oraz po kilka ziarenek przypraw. Cukinię układaj ciasno w słoikach, zalej zalewą. Odstaw w chłodne miejsce. Po około 2 tygodniach cukinia jest gotowa do spożycia. Ładnie prezentuje się na stole, wszyscy byli zaskoczeni smakiem i podaniem cukini w tej formie. Polecam.