Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu cukinia kiszona idealna jako przystawka do obiadu lub kanapek sprawdza się również jako dodatek do różnego rodzaju sałatek.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1373
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1266
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1373
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1266
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Zalewa Wodę zagotuj dodaj sól kamienną mieszaj aż sól się rozpuści.
Słoiki umyj, osusz. Do każdego słoika wkładaj koper, gałązkę selera, pietruszki, ząbek czosnku oraz po kilka ziarenek przypraw. Cukinię układaj ciasno w słoikach, zalej zalewą. Odstaw w chłodne miejsce. Po około 2 tygodniach cukinia jest gotowa do spożycia. Ładnie prezentuje się na stole, wszyscy byli zaskoczeni smakiem i podaniem cukini w tej formie. Polecam.