Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do sałatki! Zalewa pasuje też do cukinii
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 179
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 537
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 635
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 942
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 179
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 537
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 635
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 942
Składniki
Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki, wrzucamy na wrzątek i gotujemy . Odcedzamy, odstawiamy do lekkiego przestudzenia.Nakładamy fasolkę ciasno do słoików.Do każdego słoika wkładamy listki lubczyku, ząbek czosnku, 1 - 2 liście laurowe, 2 ziarnka ziela angielskiego.
Składniki zalewy zagotowujemy. Wrzącą zalewą napełniamy słoiki z fasolką i natychmiast zakręcamy. Słoiki układamy w garnku wyłożonym gazetą, zalewamy wodą tak by całkowicie pokryła słoiki, doprowadzamy do wrzenia i pasteryzujemy 25 min