Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
-składniki: kapusta pekińską 1szt -papryka czerwona ostra 2 szy lub więcej to ostrzej -pędy bambusa 1 słoiczek bez zalewy opłukać -kukurydza mini kolby. zbieram jak są małe -marchew 1 lub 2 średnie -czosnek 3 ząbki + przyprawy sól 1 łyżka litr wody chili 1 łyżeczki imbir 2 łyzeczki
słoik miska nóż deska łyżka
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 95
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 124
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 223
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 95
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 124
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 223
Składniki
pekińską szykujemy, marchew trzemy na tarce, paprykę czosnek kroimy na słupki, kukurydzę Kolbe na plasterki. składniki mieszamy ze sobą do wody dodajemy -sól imbir chilli. mieszamy wymieszane warzywa dajemy do słoika nie upychając zamocno i zalewamy
zakręcamy odstawiamy na 2-3 tygodnie w chłodne zacienione miejsce. podobnie jak nasze pyszne ogórki kiszone