Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
-składniki: kapusta pekińską 1szt -papryka czerwona ostra 2 szy lub więcej to ostrzej -pędy bambusa 1 słoiczek bez zalewy opłukać -kukurydza mini kolby. zbieram jak są małe -marchew 1 lub 2 średnie -czosnek 3 ząbki + przyprawy sól 1 łyżka litr wody chili 1 łyżeczki imbir 2 łyzeczki
słoik miska nóż deska łyżka
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 364
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1774
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 364
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1774
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Składniki
pekińską szykujemy, marchew trzemy na tarce, paprykę czosnek kroimy na słupki, kukurydzę Kolbe na plasterki. składniki mieszamy ze sobą do wody dodajemy -sól imbir chilli. mieszamy wymieszane warzywa dajemy do słoika nie upychając zamocno i zalewamy
zakręcamy odstawiamy na 2-3 tygodnie w chłodne zacienione miejsce. podobnie jak nasze pyszne ogórki kiszone