Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5313
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 865
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11742
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5063
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1322
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5313
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 865
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11742
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5063
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1322
Składniki
brokuly dzielimy na male rozyczki i gotujemy w bulionie przez ok.45min
ugotowane brokuly rozdrabniamy na jednolita mase(miksujemy badz przeciaramy przez sitko) i doprawiamy pieprzem i przyrawa
dla uzyskanie gestszego kremy, zaciagamy zawiesina z wody i maki ziemniaczanej. po zagotowaniu doadajemy smietanke
krem podajmy z grzankami ziolowymi