Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwo, tanio, szybko i pysznie:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8108
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8108
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
Umyte ogórki kroimy w ósemki, ćwiartki w zależności od wielkości ogórka i wrzucamy do grubego worka spożywczego. Dodajemy pozostałe składniki: czosnek i korzeń chrzanu kroimy w grubsza kostkę, natomiast kwiat kopru i liść chrzanu pociac w mniejsze kawałki.
Następnie wszystko solimy,zakręcamy worek i dokładnie ugniatamy (nie za mocno) i gotowe:) I tak zakręcony woreczek zostawiamy na noc, na drugi dzień są gotowe do jedzenia:)
Dla bezpieczeństwa worek wsadzamy w jakieś naczynie np miskę.