Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i prosty sposób na przetwory.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1173
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3345
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 894
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1173
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3345
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 894
Składniki
Ogórki z cebulą pokroić, posolić, odstawić na 3 godziny.
zalewa: 1,5 szklanki octu 1 szklanka cukru 2 łyżki przyprawy gyros 8 łyżek oleju Mieszamy, odstawiamy na 1h.
Do każdego słoika wkładamy po 1 koszyczku kopru i 1 ząbku czosnku, wyjmujemy ogórki z solanki, odciskamy i ciasno układamy w słoikach, zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10-15 minut.