Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i prosty sposób na przetwory.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4835
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418827
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4835
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418827
Składniki
Ogórki z cebulą pokroić, posolić, odstawić na 3 godziny.
zalewa: 1,5 szklanki octu 1 szklanka cukru 2 łyżki przyprawy gyros 8 łyżek oleju Mieszamy, odstawiamy na 1h.
Do każdego słoika wkładamy po 1 koszyczku kopru i 1 ząbku czosnku, wyjmujemy ogórki z solanki, odciskamy i ciasno układamy w słoikach, zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10-15 minut.