Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i prosty sposób na przetwory.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2355
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 160
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 209
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2355
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 160
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 209
Składniki
Ogórki z cebulą pokroić, posolić, odstawić na 3 godziny.
zalewa: 1,5 szklanki octu 1 szklanka cukru 2 łyżki przyprawy gyros 8 łyżek oleju Mieszamy, odstawiamy na 1h.
Do każdego słoika wkładamy po 1 koszyczku kopru i 1 ząbku czosnku, wyjmujemy ogórki z solanki, odciskamy i ciasno układamy w słoikach, zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10-15 minut.