Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i prosty sposób na przetwory.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 353
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14936
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1788
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17391
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 353
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14936
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1788
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17391
Składniki
Ogórki z cebulą pokroić, posolić, odstawić na 3 godziny.
zalewa: 1,5 szklanki octu 1 szklanka cukru 2 łyżki przyprawy gyros 8 łyżek oleju Mieszamy, odstawiamy na 1h.
Do każdego słoika wkładamy po 1 koszyczku kopru i 1 ząbku czosnku, wyjmujemy ogórki z solanki, odciskamy i ciasno układamy w słoikach, zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10-15 minut.