Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogóreczki w delikatnej zalewie nie za ostre, w sam raz do obiadu, do sałatki, jako zakąska do wódeczki
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18022
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6753
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18022
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6753
Składniki
Układamy ogórki ciasno ogórki całe, jeśli są za duże to kroimy na słupki lub plastry.
Wszystkie produkty do zalewy zagotowujemy. Zalewamy gorąca zalewą i pasteryzujemy ok. 5 min.