Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogóreczki w delikatnej zalewie nie za ostre, w sam raz do obiadu, do sałatki, jako zakąska do wódeczki
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2629
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 904
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2629
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 904
Składniki
Układamy ogórki ciasno ogórki całe, jeśli są za duże to kroimy na słupki lub plastry.
Wszystkie produkty do zalewy zagotowujemy. Zalewamy gorąca zalewą i pasteryzujemy ok. 5 min.