Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogóreczki w delikatnej zalewie nie za ostre, w sam raz do obiadu, do sałatki, jako zakąska do wódeczki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8223
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 438
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8223
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 438
Składniki
Układamy ogórki ciasno ogórki całe, jeśli są za duże to kroimy na słupki lub plastry.
Wszystkie produkty do zalewy zagotowujemy. Zalewamy gorąca zalewą i pasteryzujemy ok. 5 min.